Nieuwsbrief 7 mei

Nieuwsbrief 7 mei

In deze nieuwsbrief worden de verkoopprijzen bekend gemaakt. Ook willen wij u er aan herinneren dat morgen 9 mei om 16.00 uur de start verkoop is gepland voor de 15 luxe appartementen te Borne.

 

Start verkoop
Aanstaande donderdag om 16.00 uur is het dan eindelijk zo ver. U kunt zich vanaf dat moment zich online inschrijven op uw favoriete bouwnummer via de website www.oost-esch.nl . Wij ontvangen u graag tussen 16.00 uur en 17.30 uur op de locatie ‘De Veste’ aan de H.F. Roetgerinklaan 1 te Borne. Tijdens dit evenement verkrijgt u middels een verkoopbrochure en tekeningen van de appartementen een duidelijk beeld van het project. Voor eventuele vragen zijn er uiteraard makelaars van Nieuw Wonen Twente en medewerkers van Janssen de Jong Projectontwikkeling aanwezig.

 

De inschrijfperiode sluit op maandag 20 mei om 12.00 uur. In diezelfde week vindt een toewijzing van de appartementen door de gemeente Borne plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de appartementen van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de appartementen. Als meerdere mensen hun voorkeur voor hetzelfde appartement hebben aangegeven, wordt het appartement toegewezen aan de kandidaten die het hoogst op de gemeentelijke ranglijst van woningzoekenden staan. Wij zien u graag aanstaande donderdag tijdens de start verkoop.

 

Verkoopprijzen

De verkoopprijzen van de 15 luxe appartementen is gister bekend gemaakt via onze website. Op de website zijn de verkoopprijzen per appartement zichtbaar. Een volledig overzicht vindt u onder het kopje ‘downloads’. In dit document zijn de verkoopprijzen overzichtelijk weergeven met daarbij een korte toelichting over de koopsom en de inschrijfprocedure.

Wij zien u graag morgen op locatie ‘De Veste’ aan de H.F. Roetgerinklaan 1 te Borne.