Nieuwsbrief 23 april

Nieuwsbrief 23 april

Het is alweer tijd voor de volgende nieuwsbrief van Oost Esch. In deze nieuwsbrief onthullen wij meer informatie over de 15 luxe appartementen in de wijk Bornsche Maten. Lees daarom snel verder!

Start verkoop

In de vorige nieuwsbrief deelden wij mee dat de start van de verkoop voor medio mei gepland staat. Middels deze nieuwsbrief maken wij bekend dat de start verkoop van project Oost Esch, op donderdag 9 mei plaatsvindt.Wij ontvangen u graag tussen 16.00 uur en 17.30 uur op de locatie ‘De Veste’ aan de H.F. Roetgerinklaan 1 te Borne.

Tijdens dit evenement verkrijgt u middels een verkoopbrochure en tekeningen van de appartementen een duidelijk beeld van het project. Voor eventuele vragen zijn er uiteraard makelaars van Nieuw Wonen Twente en medewerkers van Janssen de Jong Projectontwikkeling aanwezig.

Verkoop procedure
Bent u geïnteresseerd in één van de appartementen? Dan kunt u zich vanaf 9 mei 16.00 uur inschrijven voor uw favoriete bouwnummer op de website www.oost-esch.nl. De inschrijfperiode sluit uiterlijk op maandag 20 mei 12.00 uur. In diezelfde week vindt een toewijzing van de appartementen door de gemeente Borne plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de appartementen van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de appartementen. Als meerdere mensen hun voorkeur voor hetzelfde appartement hebben aangegeven, wordt het appartement toegewezen aan de kandidaten die het hoogst op de gemeentelijke ranglijst van woningzoekenden staan.

Plattegronden

Alle verkoopplattegronden zijn vanaf vandaag te vinden opwww.oost-esch.nl.  Ga snel naar de website en bekijk welk appartement uw voorkeur heeft.

15 luxe appartementen, de voordelen op een rij:

1) Ruim opgezet

De appartementen bevinden zich op de begane grond en op de drie verdiepingen. De appartementen op de begane grond hebben een oppervlakte van 80m2, 86m2 en 88m2. De oppervlaktes van de appartementen op de verdieping variëren van 88m2 en 107m2. Verder beschikken alle appartementen over drie kamers, bestaande uit een ruime woonkamer met open keuken en twee slaapkamers. De appartementen op de begane grond zijn voorzien van een ruim terras. De appartementen op de verdieping beschikken over een ruim balkon van circa 15m2.

2) Hoogwaardig wooncomfort
De appartementen zijn standaard voorzien van luxe sanitair en tegelwerk, tevens mag vloerverwarming niet ontbreken om het geheel zeer comfortabel te maken

3) Duurzaamheid
Met het oog op de toekomst zijn de appartementen individueel voorzien van zes zonnepanelen. Hiermee wekken de appartementen eigen stroom op, wat bijdraagt aan een reductie van uw energierekening. Daarnaast is zonne-energie pure groene energie en zeer milieubewust. Naast de zonnepanelen koopt u bij uw appartementen een eigen warmtepomp. Hierdoor is het appartement volledig gasloos en is de energierekening aanzienlijk lager.

4) Aan alles is gedacht
De appartementen hebben allemaal een eigen parkeerplaats. Het merendeel van de parkeerplekken zijn gelegen onder een overkapping. Daarnaast beschikt ieder appartement over een berging, te vinden op de begane grond.

Schrijf u in bij gemeente Borne!

Wilt u zich tijdens de verkoop op 9 mei inschrijven op een bouwnummer? Dan maakt u meer kans als u ingeschreven staat bij de gemeente Borne als woningzoekende voor een nieuwbouwwoning. De optielijsten worden namelijk door de gemeente opgesteld en deze wordt vervolgens getoetst aan de inschrijflijst van de gemeente.

Mocht u na het lezen van deze nieuwsbrief graag met ons in contact komen, dan kan dit via één van de makelaars van Nieuw Wonen Twente.

Houd deze projectwebsite www.oost-esch.nl de komende tijd in de gaten en vergeet vooral niet onze facebookpagina ‘Appartementen Oost Esch’ te liken!