Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Beste geïnteresseerde,

De afgelopen periode heeft u deelgenomen aan een woonwensen-enquête inzake de ontwikkeling van nieuwbouw appartementen in Borne, gelegen in de Bornsche Maten. Wij willen u nogmaals hartelijk bedanken voor het kenbaar maken van uw woonwensen.

Planning Uw woonwensen gaan wij meenemen in de bouwplanontwikkeling van het nieuw te bouwen appartementencomplex. Naar verwachting zullen wij in de maand januari het definitieve besluit nemen over invulling van de 2 appartementengebouwen en aansluitend starten met de bouwplanontwikkeling en verkoopvoorbereiding. De verwachting is dat de appartementen in het voorjaar van 2019 in verkoop zullen gaan komen. Uiteraard zullen wij u als geïnteresseerde op de hoogte houden van onze vorderingen en tijdig in kennis stellen wanneer de verkoop van het project zal starten.

Inschrijven gemeente Borne Wilt u zoveel mogelijk kans maken om straks in aanmerking te komen voor een nieuwbouwappartement? Dan adviseren wij u om u alvast in te schrijven (indien u dit nog niet heeft gedaan) bij de gemeente Borne. Alle projectwoningen in de Bornsche Maten (en dus ook deze appartementen) worden eerst aangeboden aan de ingeschrevenen van de gemeentelijke lijst van kavel- en projectwoningzoekenden in de kern Borne. De projectwoningen worden op volgorde van de positie op de lijst toegewezen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de ‘Procedure verkoop projectwoningen in de Bornsche Maten’. Zie ook de website van de gemeente Borne voor meer informatie hierover: https://www.borne.nl/sites/default/files/Procedure_verkoop_projectwoningen_BM.pdf

Voor meer vragen kunt u contact opnemen met één van de verkopend makelaars van Nieuw Wonen Twente: Jet Boonstra, Maarten Tuiten en Bob Sanders. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 085-273 23 77 of per e-mail op info@nieuwwonentwente.nl     

Een prachtig nieuwjaar gewenst! Tot slot wensen wij jullie allemaal hele fijne feestdagen toe en een goed en gezond 2019!